Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Starfield

Xbox Series
237,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200145172
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  06.09.2023
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

Starfield - descriere

Starfield este un joc nou al legendarului Bethesda Game Studios (cunoscut pentru Elder Scrolls și Fallout), single-player, de următoarea generație, plasat în spațiul cosmic, în lumi fascinante, nevăzute până acum. Creează-ți propriul personaj, explorează galaxia cu o libertate fără precedent și pornește într-o aventură epică, în căutarea celui mai mare mister al omenirii.Starfield este o inițiativă enormă, construită pe noul motor grafic Creation Engine 2 al Bethesda, ce oferă o experiență vizuală de următoarea generație. Așază-te în cabina propriei tale nave spațiale, unde doar cerul este limita! Descoperă lumi uimitoare și totodată periculoase, cu un nivel de detaliu nemaivăzut până acum.

Călătoria spațială în sine nu este lipsită de aventură, sistemele complexe de RPG ale jocului asigurându-se că progresul personajului tău, al echipamentului și dezvoltarea navei tale sunt întotdeauna captivante și stimulante.Acesta este un joc de acțiune complet single-player, conceput pentru explorarea cosmosului. Galaxia te așteaptă!

Din oferta noastră promoțională săptămânală