Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Marvel’s Midnight Suns Legendary Edition

Xbox Series
Xbox One
296,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200195605
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  02.12.2022
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 16+

Marvel’s Midnight Suns Legendary Edition - descriereVă rugăm să rețineți că acest software de joc NU poate fi actualizat la consola PlayStation 5!
Când vine întunericul, este timpul să vă răzvrătiți în noua aventură Marvel's Midnight Suns! Noul joc de la Firaxis Games (creatorii seriei XCOM) este un RPG tactic care arată partea întunecată a universului de benzi desenate Marvel. Împreună cu eroii tăi, trebuie să înfrunți forțele demonice ale lumii interlope și să formezi Soarele de la Miezul Nopții, ultima linie de apărare a Pământului. Lilith, mama demonilor, se trezește la o nouă putere după câteva secole de odihnă și încearcă să împlinească o profeție străveche, să-și readucă la viață propriul stăpân. Acest lucru va implica cu siguranță distrugerea lumii, așa că Răzbunătorii și alți eroi Marvel sunt forțați să lupte în echipă împotriva unei amenințări mai mari ca niciodată.

Creează-ți propriul super-erou unic și alege o abilitate specială dintre cele peste 40 de opțiuni speciale! Alăturați-vă Răzbunătorilor, întâlniți eroi precum Iron Man, Captain America, Wolverine, Doctor Strange, Captain Marvel, Blade, Ghost Rider și mulți alții și luați parte la bătălii tactice interesante pe rând. Similar cu seria XCOM, vă puteți îmbunătăți personajul și sediul între misiuni. Relațiile tale cu alți eroi le vor afecta abilitățile și moralul de luptă, așa că depinde de tine să faci echipă și să salvezi lumea de la o distrugere sigură!Un RPG Marvel pe rând de la creatorii seriei XCOM
Creează un nou super-erou și alătură-te Răzbunătorilor!
Bătălii tactice, misiuni grele
Mai mult de 40 de abilități unice de învățat
Personaje actualizabile și HQ
Campanie la scară largă pentru un singur jucător

Din oferta noastră promoțională săptămânală