Stimați clienți!
Din motive tehnico-administrative, în data de 19 și 20 Mai departamentele de Relații Clienți și Suport Tehnic nu vor fi disponibile pe telefon. Pentru situatii urgente/importante vom fi disponibili limitat pe e-mail sau Facebook Messenger. 
Mulțumim pentru înțelegere!

Listă de dorințe

Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition

Xbox One
128,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Ultimele bucăți
 • Informaţii stoc
  Ultimele bucăți
 • Lansare
  15.03.2019
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition - descriere

Tom Clancy's The Division 2

În Tom Clancy’s The Division 2 miza este soarta lumii libere. Condu agenții elit Division pe străzile din Washington DC, unde virusul a ucis deja majoritatea oamenilor și transformă haosul în ordine! Oprește colapsul capitalei, pentru că dacă cade Washington, atunci războiul civil nu mai poate fi evitat. The Division 2, în urma predecesorului său, e un RPG online, unde explorarea locațiilor și dezvoltarea personajelor este vitală. Joacă campania singur până la final, sau împreună cu trei prieteni și participă la mereu noi sarcini, provocări  și misiuni online!

Tom Clancy's The Division 2 În Tom Clancy’s The Division 2 miza este soarta lumii libere. Condu agenții elit Division pe străzile din Washington DC, unde virusul a ucis deja majoritatea oamenilor și transformă haosul în ordine! Oprește colapsul capitalei, pentru că dacă cade Washington, atunci războiul civil nu mai poate fi evitat. The Division 2, în urma predecesorului său, e un RPG online, unde explorarea locațiilor și dezvoltarea personajelor este vitală. Joacă campania singur până la final, sau împreună cu trei prieteni și participă la mereu noi sarcini, provocări și misiuni online! Salvează capitala și țara de la colaps, într-o lume dinamică, liber explorabilă! Trăiești acum experiența specifică The Division în condiții de vară, pe străzi arse de soare și în păduri înnăbușitoare! Alege specializare, cu arme și abilități unice și formează echipa perfectă! Nenumărat conținut end-game cu noi misiuni, inamici principali puternici și tot timpul noi sarcini. 

 • Salvează capitala și țara de la colaps, într-o lume dinamică, liber explorabilă!
 • Trăiești acum experiența specifică The Division în condiții de vară, pe străzi arse de soare și în păduri înnăbușitoare!
 • Alege specializare, cu arme și abilități unice și formează echipa perfectă!
 • Nenumărat conținut end-game cu noi misiuni, inamici principali puternici și tot timpul noi sarcini.

Din oferta noastră promoțională săptămânală