Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition

Xbox One
123,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200026644
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  01.01.2020
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition - descriere

Tom Clancy's The Division 2

În Tom Clancy’s The Division 2 miza este soarta lumii libere. Condu agenții elit Division pe străzile din Washington DC, unde virusul a ucis deja majoritatea oamenilor și transformă haosul în ordine! Oprește colapsul capitalei, pentru că dacă cade Washington, atunci războiul civil nu mai poate fi evitat. The Division 2, în urma predecesorului său, e un RPG online, unde explorarea locațiilor și dezvoltarea personajelor este vitală. Joacă campania singur până la final, sau împreună cu trei prieteni și participă la mereu noi sarcini, provocări  și misiuni online!

Tom Clancy's The Division 2 În Tom Clancy’s The Division 2 miza este soarta lumii libere. Condu agenții elit Division pe străzile din Washington DC, unde virusul a ucis deja majoritatea oamenilor și transformă haosul în ordine! Oprește colapsul capitalei, pentru că dacă cade Washington, atunci războiul civil nu mai poate fi evitat. The Division 2, în urma predecesorului său, e un RPG online, unde explorarea locațiilor și dezvoltarea personajelor este vitală. Joacă campania singur până la final, sau împreună cu trei prieteni și participă la mereu noi sarcini, provocări și misiuni online! Salvează capitala și țara de la colaps, într-o lume dinamică, liber explorabilă! Trăiești acum experiența specifică The Division în condiții de vară, pe străzi arse de soare și în păduri înnăbușitoare! Alege specializare, cu arme și abilități unice și formează echipa perfectă! Nenumărat conținut end-game cu noi misiuni, inamici principali puternici și tot timpul noi sarcini. 

 • Salvează capitala și țara de la colaps, într-o lume dinamică, liber explorabilă!
 • Trăiești acum experiența specifică The Division în condiții de vară, pe străzi arse de soare și în păduri înnăbușitoare!
 • Alege specializare, cu arme și abilități unice și formează echipa perfectă!
 • Nenumărat conținut end-game cu noi misiuni, inamici principali puternici și tot timpul noi sarcini.

Din oferta noastră promoțională săptămânală