Din motive tehnico-administrative, în perioada 19.10-21.10.2020, livrarea coletelor nu va funcționa la capacitate normală. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă mulțumim pentru înțelegere!

Listă de dorințe

Ori and the Will of the Wisps

Xbox One
106,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  1-5 zile lucrătoare
 • Informaţii stoc
  1-5 zile lucrătoare
 • Lansare
  11.03.2020
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 7+

Ori and the Will of the Wisps - descriere

După mult premiatul succes al Ori and the Blind Forest, Moon Studios ne aduce continuarea acestei minunate creații, în care ne continuăm aventurile exact din punctul în care le-am întrerupt în primul episod.

Ori and the Will of the Wisps, asemeni predecesorului său celebru, ne prezintă o nouă poveste emoționantă și impresionantă. Prin mărunțelul Ori vom descoperi o lume fermecătoare, dar plină de probleme, în care folosind abilitățile micuței ființe luminoase rezolvăm provocările intâlnite în cursul diverselor nivele.

Bineînțeles Ori and the Will of the Wisps nu vrea nici de această dată să schimbe lumea, astfel, din punct de vedere al gameplay-ului ne așteaptă un platformer clasic side-scroller, în care vom avea nevoie de agilitate și gândire deopotrivă pentru ca, uneori cu slalom printre elementele mobile, alteori prin luptă cu inamicii, iar alteori cu rezolvare de puzzle-uri, să ne atingem țelul.

 

 • Savurează de mult așteptata continuare a Ori and the Blind Forest, care îți garantează tot atâtea experiențe minunate ca și predecesorul său!
 • Fă cunoștință cu un platformer cu adevărat special și minunat, în care prin controlul unei micuțe ființe luminoase poți salva întreaga lume!
 • Luptă, fii agil sau rezolvă puzzle-uri în diversele nivele, care vor fi pline peste cap cu diferite obstacole!

Din oferta noastră promoțională săptămânală