Listă de dorințe

PlayStation®5 (PS5) DualSense™ Controller (black and white) + FIFA23

PS5
581,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  17.10.2022
 • Garanție
  1 an

PlayStation®5 (PS5) DualSense™ Controller (black and white) + FIFA23 - descriere

Sony a dezvoltat premiatul și mult iubitul DualShock 4 pentru a crea controlerul DualSense™, controlerul implicit pentru consola PlayStation®5, care duce experiența de joc la un nou nivel!

Designul futurist ascunde binecunoscutul aspect al butoanelor PlayStation, cu stick-uri analogice plasate simetric și funcții care au fost dovedite de mulți ani. Butoanele de jos și din față ale controlerului sunt texturate fin pentru o prindere și mai confortabilă, iar touchpad-ul cunoscut de la controlerul PS4 se află și el în mijlocul dispozitivului.

Butonul Partajare a fost înlocuit cu butonul Creare, care oferă acces la funcții și mai avansate datorită PS5! Acum va fi și mai ușor să nu doar partajați imagini și videoclipuri, ci și să creați conținut real din ele, astfel încât fiecare jucător PS5 să devină un adevărat producător de conținut prin simpla apăsare a unui buton!

Adevărata magie a DualSense este sub capotă. Datorită declanșatoarelor adaptive, puteți simți și mai precis ceea ce se întâmplă într-un joc! De exemplu, poți simți cum se întăresc pedalele de frână ale mașinilor sau cum devine din ce în ce mai dificil să tragi un arc. Datorită vibrației precise, controlerul poate transmite chiar și detalii atunci când personajul tău se mișcă prin noroi sau alunecă pe gheață. Datorită DualSense™, nu mai poți doar să controlezi, ci să simți literalmente jocul!Controler wireless îmbunătățit pentru consola PlayStation 5
Formă obișnuită cu design și funcții noi!
Buton Creare: creați conținut mai ușor și mai rapid ca niciodată!
Declanșatoare adaptive
Manere texturate si nasturi frontali
Baterie încorporată cu încărcare USB-C

Din oferta noastră promoțională săptămânală