Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Cities: Skylines II - Premium Edition

PS5
Curând
 • Produs ID
  200208916
 • Livrare la domiciliu
  Precomandabil
 • Informaţii stoc
  Precomandabil
 • Lansare
  TBA 2024
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 3+

Cities: Skylines II - Premium Edition - descriere

Dacă îl poți visa, îl poți construi în Cities: Skylines II. În continuarea jocului de constructii de orașe de renume mondial din 2015, poți construi orașul visurilor tale de la zero și îl poți transforma într-o comunitate înfloritoare și plină de viață așa cum vrei tu. Cities: Skylines II vă permite să construiți la o scară fără precedent, cu simulare profundă și o economie vie. Acesta este un nou nivel de construcție a orașului!

Începe prin a pune bazele orașului tău: construiește drumuri, infrastructură și sisteme care permit viața de zi cu zi. Controlezi și creșterea orașului, dar nu strica să te gândești la o strategie pe termen lung. Fiecare decizie pe care o iei are consecințe. Veți putea furniza energie industriei locale în timp ce creșteți economia? Cum echilibrezi zonele rezidențiale cu centură verde și agitația orașului mare? Cum satisfaceți nevoile locuitorilor orașului, ținând cont de buget?

Un oraș mare cu adevărat nu doarme niciodată. Este un organism viu, care respiră, care se schimbă în timp. Odată cu schimbările dinamice ale zilelor și anotimpurilor, orașul tău poate lua întorsături așteptate și neașteptate. Cities: Skylines II este cel mai realist simulator de construcție de orașe vreodată, ducând creativitatea și rezolvarea problemelor la un nou nivel. Iar grafica sa uimitor de frumoasă aduce literalmente viață orașului pe care l-ai construit. Datorită inteligenței artificiale îmbunătățite, viața orașului se desfășoară într-un pat și mai real. Provocările și problemele vin și pleacă, iar deciziile dvs. afectează viața fiecărui rezident.

În Cities: Skylines II, puteți construi fără compromisuri. Orașul tău poate fi mai mare decât oricând și poți chiar să construiești zgârie-nori înalți. Lumea și mediul sunt, de asemenea, dinamice: clima orașului tău este determinată de locație. Forțele naturii influențează funcționarea orașului, poluarea aerului și schimbarea vremii, iar fiecare anotimp prezintă provocări diferite.

Construiește orașul visurilor tale! Nu există granițe în Cities: Skylines II.

 • Joc de constructor de orașe, continuarea filmului Cities: Skylines din 2015
 • Orase mai dinamice, mai mari
 • Modificarea orelor din zi, a anotimpurilor, a vremii și a altor condiții
 • Decizii economice și strategice mai realiste care afectează viața locuitorilor orașelor
 • Imagine vizuală îmbunătățită cu clădiri, drumuri, vegetație și mai frumoase și mai frumoase

Din oferta noastră promoțională săptămânală