Listă de dorințe

Cyberpunk 2077

PC
229,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  1-5 zile lucrătoare
 • Informaţii stoc
  1-5 zile lucrătoare
 • Lansare
  10.12.2020
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

Cyberpunk 2077 - descriere

Cyberpunk 2077 este noul joc de acțiune open-world al celor de la CD Projekt RED (The Witcher 3: Wild Hunt), a cărui acțiune se desfășoară în Night City, un megalopolis dystopian din viitor. Eroul principal este V, un hacker și mercenar renegat. În pielea acestuia va trebui să obții un implant cibernetic special, care se zvonește că ar asigura viață veșnică. CD Projekt Red ridică la un nou nivel RPG-urile open-world, din toate punctele de vedere, Cyberpunk 2077 este mai vast, mai consistent și mai complex decât orice alt joc creat de studio până acum!

Completarea misiunilor are mai multe căi. Poți folosi diferite arme, care pot fi modificate, skilluri de hacker și implanturi cibernetice, care cresc abilitățile și statisticile caracterului. Vei avea de înfruntat multe feluri de inamici, de la tiranicii oameni de securitate ai megafirmelor până la bande de cartier și alte figuri ale lumii interlope. Cu cât mai multe misiuni îndeplinești, cu atât mai mult îți va crește renumele, astfel poți progresa mai adânc în poveste. Banii câștigați îi poți cheltui pe arme mai bune, implanturi, vehicule și costume.

Străzile iluminate cu neoane ale Night City ascund cartiere cu infractori. De la zone de război ocupate de bande de delicvenți, până la zgârie-nori strălucitori, dar nu mai puțin interlopi, Cyberpunk 2077 oferă spre explorare un oraș real, viu, care e mai vast și mai vertical ca orice altceva creat până acum de CD Projekt RED. Întâlnești de-a lungul poveștii diverse personaje, cu care poți încheia înțelegeri, ți-i poți alătura, te poți folosi de slăbiciunile lor, sau îi poți pur și simplu lichida. În funcție de deciziile tale se schimbă narațiunea, astfel vei putea influența și finalul povestirii.

Vei avea nevoie de toată cunoștiința, priceperea și extra-abilitățile tale, pentru a pune mâna pe cel mai râvnit implant din Night City, cipul-prototip care conferă viață veșnică purtătorului său. Această misiune nu va fi însă deloc ușoară, având în vedere că toți își doresc pentru sine dispozitivul și nu se dau în lături de la nimic pentru a-l obține – chiar și cu prețul vieții tale. Această aventură va schimba viața lui V. În ce măsură, și cum se va transforma până la sfârșitul poveștii, depinde și de tine!

 • Un RPG open-world de mare anvergură de la dezvoltatorii The Witcher 3!
 • Creează-ți propriul caracter, personalizează-ți genul, înfățișarea, de la culoarea părului până la tatuaje!
 • Îmbunătățește-ți abilitățile cu augumentări și implanturi!
 • Misiuni palpitante, luptă FPS, control vehicule third-person.
 • Uriașă campanie single-player, într-un megalopolis din viitor!

Din oferta noastră promoțională săptămânală