Listă de dorințe

LEGO Super Mario Set de extindere Pantoful lui Goomba (71404)

Jucărie
38,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Ultimele bucăți
 • Informaţii stoc
  Ultimele bucăți
 • Lansare
  01.08.2022
 • Garanție
  fără

LEGO Super Mario Set de extindere Pantoful lui Goomba (71404) - descriere

Echipează-te pentru LEGO® Super Mario™ aventuri cu Pantoful lui Goomba Set de extindere (71404) pentru vârste de 6 ani și mai mult. Acesta include o versiune de construcție cu cărămizi a Pantofului lui Goomba, plus o figurină jucărie LEGO a unui Goomba, pentru cei mici să adauge la nivelurile pe care le construiesc. Ajută-i pe LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ sau LEGO® Peach™ (figurinele nu sunt incluse) să ia pantoful, apoi să sară și să facă tumbe pentru a câștiga monede digitale. (Notă: 71360, 71387 sau 71403 Set de bază se solicită pentru joacă interactivă)

Aplicație însoțitoare
Instrucțiuni de construcție pentru acest set se gâsesc în aplicația LEGO Super Mario. Această aplicație oferă și idei imaginative pentru modalități diferite de construcție și joacă. Este o platformă sigură unde copiii își împărtășesc propriile creații.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală