Listă de dorințe

LEGO Creator Restaurantul cu tăieței din centrul orașului (31131)

Jucărie
199,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Ultimele bucăți
 • Informaţii stoc
  Ultimele bucăți
 • Lansare
  01.06.2022
 • verified_userVârsta recomandată
  TBA
 • Garanție
  fără

LEGO Creator Restaurantul cu tăieței din centrul orașului (31131) - descriere

Fanii LEGO® de opt ani și mai mari își pot închipui povești amuzante cu setul LEGO® Creator 3 în 1 Restaurantul cu tăieței din centrul orașului (31131). Acesta conține o casă cu două etaje: la nivelul străzii se află un restaurant de tăieței, iar deasupra, un apartament uimitor, cu terasă pe acoperiș. Casa poate fi desfăcută în partea din spate, oferind mai multe opțiuni de joacă.
Jucării grozave care inspiră joaca fantezistă
Kitul de construcție LEGO Creator 3 în 1 oferă copiilor posibilitatea să creeze trei modele diferite de casă: fie o casă cu două etaje, cu un restaurant de tăieței, un apartament și o terasă pe acoperiș, fie un magazin de biciclete cu un chioșc de ziare și un studio de artă, fie o sală cu trei aparate de jocuri video. Pot chiar să folosească cele 569 de cărămizi pentru a crea cu totul altceva.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală