Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

Xbox Series X 1TB + Starfield Bundle

Xbox Series
2 917,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200206470
 • Livrare la domiciliu
  Disponibil in depozit extern
 • Informaţii stoc
  Disponibil in depozit extern
 • Lansare
  06.09.2023
 • Garanție oficială Microsoft
  2 ani

Xbox Series X 1TB + Starfield Bundle - descriere

Xbox Seria X este cea de-a patra generație a consolei Microsoft, stabilind noi standarde în materie de putere, viteză și compatibilitate. Cu cea mai recentă arhitectură AMD Zen 2 CPU și RDNA 2 GPU, cu SSD-uri ultrarapide și noi soluții software, Seria X este cea mai puternică și mai rapidă consolă Xbox din toate timpurile.
În conformitate cu noile tendințe, Xbox Series X suportă, de asemenea, raytracing accelerat hardware, care poate reda lumini, umbre și reflexii mai realiste ca niciodată. Consola este concepută pentru a rula jocuri la rezoluție 4K cu rate de cadre de 60 fps, dar suportă și 120 fps, astfel încât chiar și cele mai rapide jocuri competitive (eSports) pot rula la viteză maximă. Arhitectura Xbox Velocity Architecture, dezvoltată de Microsoft, combină elementele hardware rapide cu optimizarea software pentru a ajuta jocurile să ruleze la cea mai înaltă performanță și pentru a scurta timpii de încărcare.

Controlerul Xbox Series X are un factor de formă mai rafinat, dar, în esență, aceeași funcționalitate, și este compatibil cu consolele Xbox One. Forma controlerului se potrivește și mai bine în mână, iar butoanele și declanșatoarele sale cu protuberanțe texturate oferă o prindere mai sigură. Un buton dedicat Share de pe controller vă permite să împărtășiți oricând cele mai bune momente cu prietenii. Cu un protocol wireless cu timp de răspuns și mai redus, jocurile sunt mai receptive și mai ușor de jucat, iar conectivitatea Bluetooth încorporată facilitează cuplarea cu orice PC sau dispozitiv mobil cu Windows 10.

Xbox Series X oferă o compatibilitate fără precedent cu toate jocurile Xbox One (care nu necesită Kinect), precum și cu toate titlurile Xbox 360 și Original Xbox compatibile cu versiunile anterioare, astfel încât puteți juca patru generații de jocuri pe o singură consolă.

Cu funcția Quick Resume, puteți comuta între mai multe jocuri suspendate aproape instantaneu, astfel încât nici măcar nu trebuie să așteptați să se încarce! Datorită SSD-ului de pe consolele Xbox Seria S și X, trecerea de la un joc la altul este instantanee și puteți relua de unde ați rămas. Starea jocurilor este salvată direct pe SSD, astfel încât, chiar și după reîmprospătarea sau repornirea consolei, jocurile sunt păstrate și pot fi reluate imediat.

Cu Livrarea inteligentă a Xbox Live, nu trebuie să cumpărați un joc decât o singură dată și veți descărca întotdeauna în mod automat versiunea cea mai bine optimizată pentru consola dumneavoastră. Indiferent dacă vă jucați pe Xbox One, Xbox One X, Series S sau Series X, puteți fi siguri că jucați versiunea corectă, iar versiunea next-gen este gratuită, deci nu există nicio taxă suplimentară pentru versiunile next-gen.


Starfield este primul joc nou de la legendarul Bethesda Game Studios (Elder Scrolls, Fallout) în peste 25 de ani. Noua producție a echipei multipremiate este o nouă generație de jocuri de rol single-player la scară largă, de ultimă generație, care se desfășoară printre stele și în lumi interesante, nemaivăzute până acum. Creați oricâte personaje doriți, explorați galaxia cu o libertate fără egal și porniți într-o aventură epică în căutarea răspunsului la cel mai mare mister al umanității.Starfield este un proiect de anvergură, construit pe noul motor grafic Creation Engine 2 al Bethesda, și este o adevărată sărbătoare vizuală de ultimă generație pentru ochi. Urcă-te în cabina de pilotaj a propriei tale nave spațiale și cerul este limita. Explorează lumi interesante și periculoase în detalii fără precedent. Călătoria spațială în sine nu este lipsită de pericole, sistemele RPG complexe ale jocului asigură că dezvoltarea personajului tău, a echipamentului și a navei tale spațiale este întotdeauna interesantă și stimulantă. Este o aventură complet single-player, concepută pentru explorare, acțiune și minunea spațiului.

Este începutul ultimei călătorii a omenirii. Lumea stelelor vă așteaptă.Din oferta noastră promoțională săptămânală