Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Xbox Series S 512GB + Forza Horizon 5: Standard Edition (Digital)

Xbox Series
1 731,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200203068
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  20.03.2023
 • Garanție oficială Microsoft
  2 ani

Xbox Series S 512GB + Forza Horizon 5: Standard Edition (Digital) - descriere

Cu un exterior simplistic dar elegant, consola este cu aproape 60% mai mică decât Xbox Series X, dar proiectată pentru o performană similare.

Xbox Series S se bazează pe aceeași arhitectură AMD Zen 2 și RDNA 2 care formează baza fiecărei console next-gen. Procesorul cel nou și Xbox Velocity Architecture, plus SSD-ul incredibil de rapid, asigură ca timpul de încărcare în jocuri să fie la fel ca și în Seria X. Consola rulează jocuri în 1080p sau 1440p, până la 120 fps în jocurile care au suport pentru acest lucru! Cu aceast produs, nu trebuie să renunțați nici la cea mai avansată tehnologie, deoarece Xbox Series S are suport DirectX Raytracing și alte proceduri grafice next-gen.

Xbox Series S rulează toate jocurile Xbox și este compatibil cu toate accesoriile Xbox One! Este o consolă complet digitală, deci nu are unitate de disc, dar puteți profita din plin de jocurile digitale și de abonamentul Xbox Game Pass! Profitați de performanțe next-gen, rulați videouri în 4K și bucurați-vă de toate îmbunătățirile Xbox-ului de ultimă generație cu această consolă mică și accesibilă.

Performanță next-gen – în cea compactă consolă Xbox din toate timpurile!FORZA HORIZON 5 RALLY ADVENTURE a sosit! Conduce mașini monstruoase proiectate special pentru raliu și cucerește Sierra Nueva! Urcă-te la volanul a 10 mașini noi și experimentează cum este să conduci prin nori uriași de praf și fum, și drumuri nisipoase nămoloase. Explorează cratere imense, drumuri abandonate și o pădure de palmieri complet uimitoare. Favorita pasionaților auto, seria Forza Horizon, s-a întors pentru a cincea ediție după trei ani. Forza Horizon 5 te așteaptă într-o locație nou-nouță, cu mai multe posibilități decât oricând. De data aceasta, vei putea explora peisajele pitorești ale Mexicului în aventura unică Horizon.

Suprafața jocului Forza Horizon 5 este mai mare și mai variată decât a oricărui joc anterior Forza Horizon. Pe noua hartă te așteaptă unsprezece medii complet diferite, care sunt afectate în anumite privințe de schimbarea anotimpurilor. Descoperă orașele mici din Mexic, deșertul sterp, superba pădure tropicală, vârfurile muntoase înzăpezite sau lumea vulcanică activă.

Acest joc te așteaptă cu moduri de joc și oportunități noi. Un exemplu în acest sens este modul de expediție bazat pe explorare, unde poți găsi locuri și comori ascunse. Întâlnește personaje noi ale căror vieți le poți influența în noul mod Horizon Story. De asemenea, este mai ușor să te alături altor jucători în căutarea a noi provocări, în modul Horizon Open, iar Horizon Arcade oferă cele mai sălbatice provocări și mini-games!

Dar asta nu este tot: Spre la Event Lab! Aici poți creea moduri de joc după propriul gust. Acum este posibil să construiești o pistă după propriile reguli! Concurează cu sute de mașini cu detalii incredibile, inclusiv Mercedes-AMG Project ONE, prezent în joc pentru prima dată în istorie.

Forza Horizon 5 este genul de joc care profită la maxim de capacitățile noii generații de console Xbox. Cu tehnicile de iluminare HDR, fotogrammetrie 3D și o putere hardware mai mare, dezvoltatorii au creat peisaje incredibil de realiste, în detaliu; până și țepii cactușilor pot fi văzuți de aproape.

Această bogăție de opțiuni și conținut este combinată cu cea mai profundă experiență Forza Horizon de până acum. Noi elemente de personalizare au fost adăugate la Forza Horizon 5, cum ar fi 100 de jante noi, kituri de caroserie, roți, opțiuni de vopsea și mii de reglaje care îmbunătățesc performanța. De asemenea, îți poți personaliza propriul personaj și mai în detaliu, cu fețe, coafuri și haine noi.

Experiența perfectă Forza Horizon te așteaptă în Mexic!Din oferta noastră promoțională săptămânală