Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Xbox Elite Series 2 - Core - white

Xbox Series
Xbox One
PC
592,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200197482
 • Livrare la domiciliu
  Disponibil in depozit extern
 • Informaţii stoc
  Disponibil in depozit extern
 • Lansare
  21.09.2022
 • Garanție oficială Microsoft
  1 an

Xbox Elite Series 2 - Core - white - descriere

Lansat în 2015, controlerul wireless Xbox Elite pentru jucătorii profesioniști este o nouă ediție, Seria 2, care oferă componente și mai durabile și o gamă de noi funcții de confort. Mânerul cauciucat din cerc oferă nu numai o prindere mai durabilă, ci și o prindere și mai confortabilă, în timp ce declanșatoarele vibratoare pot fi acum reglate în trei moduri în loc de două, astfel încât să poți fi și mai rapid în jocurile cu împușcături! Puteți salva alocarea unică a butoanelor pe acest controler în trei sloturi, astfel încât să puteți crea setări complet unice pentru până la trei jocuri. Piesele interne, pârghiile analogice, butoanele de oprire și declanșatoarele sunt și ele mai rezistente decât înainte, iar tensiunea pârghiilor poate fi reglată cu cheia furnizată lângă controler, tot în trei etape. Un alt avantaj este că Xbox Elite Series 2 are o baterie încorporată care oferă până la 40 de ore de funcționare și poate fi încărcată cu ușurință cu încărcătorul inclus în cutie.

Cu Xbox Elite Series 2 - Core edition, te poți bucura în sfârșit de legendarul confort Elite în alb! Acest pachet include controlerul, cheia pentru reglarea stick-urilor analogice și un cablu de încărcare USB. Xbox Elite Series 2 este cel mai profesionist controler din lume pentru cei care se bucură de cea mai bună calitate și joacă mult sau competitiv. Este mai bine ca niciodată cu caracteristicile sale de confort!

Din oferta noastră promoțională săptămânală