Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

The Callisto Protocol - Day One Edition

PS5
142,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200196792
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  01.12.2022
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

The Callisto Protocol - Day One Edition - descriere

Protocolul Callisto este un nou joc de aventură SF horror de la foștii creatori ai legendarei serii Dead Space. Supraviețuiește ororile lui Callisto și descoperă misterele lunii moarte a lui Jupiter!

Acest joc de supraviețuire la persoana întâi, bazat pe povești, are loc peste 300 de ani în viitor. Personajul principal este Jacob Lee, care este încarcerat într-o închisoare de maximă securitate construită pe luna Callisto. Când ceilalți condamnați încep să se transforme în monștri, haosul domnește în închisoare. Jacob trebuie să supraviețuiască acestei groază și să scape din închisoare în timp ce descoperă secretele teribile ascunse sub suprafața lui Callisto. Folosește arme la distanță și corp la corp, dobândește noi echipamente și abilități și înfrânge amenințările din ce în ce mai mari pentru a scăpa de ororile lunii lui Jupiter!

Acesta este un joc de groază cu adevărat de ultimă generație, care combină suspansul și brutalitatea sângeroasă într-un mod incredibil. O poveste captivantă în care orori de nespus îi așteaptă pe jucători cu o plimbare pe frânghie la fiecare colț. Pe lângă armele tradiționale, puteți folosi și pușca specială cu gravitate, care a fost folosită de foștii gardieni pentru a-i ține pe condamnați sub controlul lor. Cu armele corp la corp, trebuie să te aventurezi destul de aproape de monștri pentru a le tăia membrele și a supraviețui întâlnirii. Profită de oportunitățile de a supraviețui acestui coșmar!

Unul dintre cele mai mari obstacole în calea supraviețuirii lui Jacob, în ​​afară de creaturi, este Luna Callisto în sine, care este unul dintre cele mai mortale medii din Sistemul Solar. Pe lângă monștrii închisorii de Fier Negru, secretele vechi de secole sunt și ele o problemă, atât sub suprafață, cât și deasupra suprafeței. Veți putea face față tuturor provocărilor și veți scăpa din corpul ceresc?


 • Un joc de groază SF la persoana întâi de la creatorii Dead Space
 • Supraviețuiește ororile închisorii construite în adâncurile lunii Callisto, unde condamnații s-au transformat cumva în monștri criminali!
 • O varietate de arme corp la corp și la distanță, abilități actualizabile
 • Atmosferă tensionată, terifiantă și brutalitate sângeroasă, numai pentru adulți!
 • Imagini vizuale și sunet uimitoare de ultimă generație
 • O aventură de neuitat single-player, doar pentru cei mai nervoși

Din oferta noastră promoțională săptămânală