Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

PlayStation VR Mega Pack

PS4
1 356,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200031215
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  30.11.2018
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+
 • Garanție oficială Sony
  2 ani

PlayStation VR Mega Pack - descriere

Cu acest pachet excelent poți pătrunde în lumea PlayStation VR, poți exploata toate avantajele noii tehnologii și poți participa la cinci aventuri virtuale speciale, care prezintă într-un mod excepțional avantajele tehnologiei PSVR!

Headset-ul PlayStation VR este una din cele mai celebre soluții de realitate virtuală din lume, cu multe jocuri exclusive, care garantează o cu totul nouă experiență față de creațiile originale. Camera conținută în pachet percepe poziția exactă a headset-ului VR, astfel jocurile asigură reacție exactă și imediată la fiecare mișcare. Pe scurt: poți pătrunde în lumi noi, credibile!

Colecția de jocuri VR Worlds se completează perfect cu hardware-ul și oferă cinci experiențe total diferite. Poți lua parte la aventurile unui gangster londonez, te poți da cu sania, sau poți trăi emoțiile unei scufundări de mare adâncime. Îți poți conduce vehiculul special pe o planetă străină, iar în final poți încerca un extrem de captivant, dar cu atât mai mortal joc sport futuristic!

Dacă te interesează experiența PlayStation VR, atunci pachetul start VR Worlds + cameră + headset e cel mai bun început.

Din oferta noastră promoțională săptămânală