Listă de dorințe

Yu-Gi-Oh! 2022 Tin Of The Pharaoh Gods

Jucărie
85,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Ultimele bucăți
 • Informaţii stoc
  Ultimele bucăți
 • Lansare
  16.09.2022
 • Garanție
  fără

Yu-Gi-Oh! 2022 Tin Of The Pharaoh Gods - descriere

A treia și ultima piesă dintr-o legendă străveche este în sfârșit aici!

Cutia Zeilor Faraonului din 2022 pune în mâinile TA ultima bucată din misterioasa tăbliță faraonică descoperită în Egipt!

Poți exercita puterea Zeilor Faraonului cu o nouă cutie frumoasă care înfățișează secțiunea superioară a Tabletei Amintirilor Pierdute, imortalizându-l pe Slifer Dragonul Cerului, Obeliscul Chinuitorul și Dragonul Înaripat al lui Ra!

La fel ca cutia de amintiri pierdute din 2020, cutia de bătălii antice din 2021 și cutia zeilor faraonului din 2022 au părți laterale în relief/gravate și capace fără margine care se potrivesc la nivel cu corpul de tablă, permițând stivuirii cutiilor deasupra fiecăreia. altele pentru a construi întreaga tabletă. Dacă aveți deja cutiile din 2020 și 2021, ridicarea acestei cutii vă va permite să vă completați propria tabletă!

Pentru a sărbători 20 de ani istorici ai Tins, Mega-Setul de anul acesta va include, de asemenea, lucrări de artă noi pentru 3 monștri clasici, care au fost titluri pentru unele dintre cele mai vechi Tinuri: Dragonul alb cu ochi albaștri, Dragonul negru cu ochi roșii și Fata magiciană întunecată! De asemenea, va include 7 cărți noi, precum și cărți grozave din toate timpurile din anii trecuți, cum ar fi Ghost Ogre & Snow Rabbit, Ash Blossom & Joyous Spring, Lightning Storm, Nibiru the Primal Being, Forbidden Droplet, Red-Eyes Dark Dragon și Mai mult!

Fiecare cutie de zei ai faraonului din 2022 va conține 3 Mega-Pachete foarte mari, fiecare cu 1 Prismatic Secret Rare, 2 Ultra Rare, 2 Super Rare, 1 Rare și 12 Comune dintr-un mega-set imens.

Din oferta noastră promoțională săptămânală