Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Super Heroes Barca trasă de capră​ (76208)

Jucărie
253,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200197254
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    31.12.2021
  • Garanție
    fără

LEGO Super Heroes Barca trasă de capră​ (76208) - descriere

Cu nava vikingă ce cuprinde personaje emblematice din filmul Thor: Love and Thunder produs de Marvel Studios, setul LEGO® Marvel Barca trasă de capră (76208) este un cadou ideal pentru copii de 8 ani și mai mari.

Bătălie la bordul navei zburătoare a lui Thor
Barca este trasă pe cer de legendarele capre Toothgnasher și Toothgrinder, care sunt ridicate de jos astfel încât copiii pot împinge cu ușurință nava în timpul jocului. Setul include 5 minifigurine – Thor, Puternicul Thor, Valkyrie, Korg și Gorr – și o serie de arme și accesorii, inclusiv toporul Nimicitor de furtuni al lui Thor. Cabina centrală are un acoperiș ce se deschide pentru a permite joaca în interior. Accesoriile autentice – inclusiv o cheie pentru barcă, un stingător de incendii, harta Noului Asgard, o sticlă și un cristal de piatra soarelui - inspiră și mai mult joaca fantezistă. După ce ziua de aventuri a Super-eroilor se termină, copiii pot expune nava în camera lor. Pentru un plus de distracție în construcție, aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție conține instrumente intuitive de vizualizare digitală, inclusiv zoom și rotire.

 

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală