Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Ninjago: Atacul dragonului zburator a lui Kai (71801)

Jucărie
33,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208822
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Ninjago: Atacul dragonului zburator a lui Kai (71801) - descriere

Set LEGO cu un dragon de actiune si 2 minifigurine

Fetele si baietii de 6 ani si mai mari pot recrea aventuri din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO Dragons Rising cu setul de constructie LEGO Atacul dragonului zburator al lui Kai (71801). Copiii vor fi incantati sa construiasca primul dragon de actiune LEGO NINJAGO si de a apasa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lanseaza in actiune.
Acest set contine 2 minifigurine: Dragonul zburator Kai, care este echipat cu o sabie katana si poate incaleca figurina de actiune dragon construibil, si un Gardian cu masca de lup, cu o arbaleta. Copiii pot imagina batalii intre aceste personaje LEGO NINJAGO pentru a castiga elementul de putere al dragonului albastru din gura articulata a figurinei de actiune dragon.
Celelalte jucarii ninja construibile  din gama LEGO NINJAGO pentru copii includ roboti, vehicule si temple, astfel incat fanii pot interpreta pe roluri povesti cu eroii lor (seturile se vand separat). Fiecare jucarie fantastica poate fi creata cu aplicatia LEGO Builder, care te ghideaza pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de constructie simpla si intuitiva.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală