Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Ninjago: Atacul dragonului zburator a lui Arin (71803)

Jucărie
35,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208826
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Ninjago: Atacul dragonului zburator a lui Arin (71803) - descriere

Set cu jucarie NINJAGO fantasy cu un dragon si 2 minifigurine

Fetele si baietii de 6 ani si mai mari pot recrea scenele lor favorite din sezonul 2 al serialului TV NINJAGO Dragons Rising cu setul de constructie LEGO Atacul dragonului zburator al lui Arin (71803). Copiii vor fi incantati sa construiasca prima jucarie de actiune dragon LEGO NINJAGO inainte de a apasa pe coada aurie a dragonului pentru a-l vedea cum se lanseaza in batalii memorabile.
Acest cadou cu dragon include 2 minifigurine: Dragonul zburator Arin, care are un accesoriu katana si se poate urca pe spatele dragonului, si un Razboinic cu masca de lup cu propria sa sabie. Copiii pot imagina infruntari intre figurinele ninja pentru a castiga elementul de putere al dragonului verde-deschis din gura articulata a dragonului galben.
Celelalte jucarii ninja construibile  din gama LEGO NINJAGO pentru copii includ roboti, vehicule si temple, astfel incat fanii pot interpreta pe roluri aventuri cu eroii lor (seturile se vand separat). Fiecare jucarie fantastica poate fi creata cu aplicatia LEGO Builder, care te ghideaza pe tine si pe copilul tau intr-o aventura de constructie simpla si intuitiva.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală