Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Minecraft: Confruntarea Devoratorului (21257)

Jucărie
Curând
  • Produs ID
    200208750
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Minecraft: Confruntarea Devoratorului (21257) - descriere

Set Minecraft Legends cu figurina de actiune Devoratorul

Confruntarea Devoratorului (21257) este primul set Minecraft Legends creat vreodata. Incluzand cea mai dezgustatoare (si indragita de copii!) figurina de actiune Minecraft intr-o aventura de constructie si lupta, acesta este un cadou grozav pentru jucatorii Minecraft de 8 ani+.
Amplasata in noua lume Minecraft Legends, aceasta jucarie LEGO Minecraft il are ca protagonist pe unul din personajele centrale ale jocului, Devoratorul. Aceasta figurina construibila mare are brate lungi, care se rotesc, si un corp acoperit cu cruste, cicatrici, inflamatii si tumori fungice. La apasarea unui buton, Devoratorul poate lansa „proiectile” de voma din gura si mucus din rucsac. Kitul de constructie include o figurina Erou padurar, cu elemente autentice din joc: un steag, o pelerina, o sabie de diamant si o lauta. Padurarul calareste o pasare Big Beak si ii reuneste pe aliati, un schelet si un golem din piatra cubica. Pentru mai multa distractie digitala cu aceasta jucarie construibila, aplicatia LEGO Builder permite constructorilor sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Dánia. Az online vásárlás csak 18 éven felüliek számára engedélyezett. A LEGO elnevezés, a LEGO logó, a Minifigura, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei, és szerzői jogvédelem alatt állnak. ©2022 The LEGO Group. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.

Din oferta noastră promoțională săptămânală