Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Minecraft: Casa-broasca (21256)

Jucărie
220,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208749
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Minecraft: Casa-broasca (21256) - descriere

Casa de jucarie Minecraft in forma de broasca si lupte cu Zombi in mlastina

Aceasta casa LEGO Minecraft de jucarie are forma unei broaste si contine figurine reprezentand personaje populare din jocul video. Setul LEGO Minecraft Casa-broasca (21256) ofera actiune de gaming interactiva si este cadoul ideal pentru copii de 8 ani si mai mari.
O jucarie de constructie pentru copiii care adora jocul Minecraft, Casa-broasca este plina cu detalii autentice din joc (un pat, o masa, o masa de lucru, un cuptor, un cufar, o prajitura si miere) si are un acoperis detasabil pentru acces facil. La exterior, exista o ferma unde jucatorii pot culege sfecla rosie, grau si flori, precum si un lac unde copiii pot folosi undita de pescuit si o barca cu rame din stejar de culoare inchisa. Setul contine 3 tipuri de broaste (verzi, gri si brune) si un slime care, dupa cum stiu jucatorii, are o interactiune speciala cu broastele. Acest set LEGO Minecraft adaptabil include un erou Minecraft, un zombi si o figurina inecat cu un trident, garantand ca ofera nenumarate scene de actiune si sesiuni de joaca pe roluri distractiva. Micii constructori vor adora si aplicatia LEGO Builder, care permite utilizatorilor sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală