Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Minecraft: Amuscada in portalul Nether (21255)

Jucărie
139,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208748
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Minecraft: Amuscada in portalul Nether (21255) - descriere

Cadou atractiv pentru gameri cu joaca pe roluri si lupte cu mobi emblematici

Adu la viata extrem de popularul joc Minecraft cu aceasta jucarie cu portal Nether, plina de actiune. Setul LEGO Minecraft Ambuscada in portalul Nether (21255) ofera jucatorilor aventuri nelimitate de joaca si constructie, alaturi de o serie de mobi Minecraft. Copiii care indragesc aventurile Minecraft vor adora acest model cu scene de lupta. Un cadou excelent inspirat din gaming pentru copii de 8 ani si mai mari.
Aceasta jucarie de constructie pentru copii include o figurina razboinic orc cu un skin personalizat, care calatoreste printr-un portal Minecraft Nether pana la frontiera dintre Padurea Purpurie si Deltele de Bazalt. Pe masura ce jucatorii exploreaza copacii plini cu ciuperci ai padurii, trebuie sa infrunte o serie de mobi populari din joc: 2 cuburi de magma, un hoglin al carui cap este controlat de deget pentru a lovi si o figurina ghast Minecraft care lanseaza discuri din gura. Pentru mai multa adrenalina, ostilul ghast are reputatia de a distruge portaluri, blocandu-i inauntru pe jucatori pentru totdeauna! Micii constructori vor adora si aplicatia LEGO Builder, care le permite sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală