Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Marvel: Urmarire pe motocicleta Omul paianjan (76275)

Jucărie
38,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208835
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Marvel: Urmarire pe motocicleta Omul paianjan (76275) - descriere

Motocicleta construibila LEGO pentru urmarirea dintre Doc Ock si Omul Paianjen

Acest set impresionant contine un ticalos transformat in Venom si pe Omul Paianjen pe motocicleta. LEGO Marvel Urmarire pe motocicleta: Omul Paianjen vs Doc Ock (76275) este o jucarie construibila plina cu elemente cool pentru fanii de 6 ani si mai mari ai supereroilor.
Setul include minifigurinele LEGO Doc Ock si Omul Paianjen. Doc Ock are 4 tentacule lungi, flexibile si prezinta semnele distinctive ale lui Venom, care a pus stapanire pe ticalos pentru a-l face si mai rau. Minifigurinele se pot prinde de alte elemente, cum ar fi un felinar, dinamita si un tomberon de gunoi care contine o sticla, un peste, un os si o coaja de banana.

Motocicleta Omului Paianjen si lansatoarele de piroane si de panza de paianjen asigura dinamismul in aventurile copiilor. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia interesanta si intuitiva LEGO Builder.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală