Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Jurassic World: Centrul de salvare a bebelusilor dinozauri (76963)

Jucărie
148,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208843
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Jurassic World: Centrul de salvare a bebelusilor dinozauri (76963) - descriere

Set construibil LEGO Jurassic World cu dinozauri, conceput pentru copii

Micii fani de 4 ani+ ingrijesc si se joaca cu puii de dinozaur in vreme ce invata sa construiasca cu setul LEGO Jurassic World Centru de salvare pentru pui de dinozaur (76963). Setul include un vehicul off-road si o zona de cercetare cu un perete de pestera, ambele cu o caramida pentru incepatori, plus o statie de hranire. 2 minifigurine, un pui de Ankylosaurus, figurinele Triceratops si Velociraptor si figurinele Velociraptor mic si Pteranodon adult declanseaza rapid joaca.

Instructiunile ilustrate sunt incluse in acest set LEGO cu dinozauri si ii ajuta pe copiii care abia invata sa citeasca. Pentru mai multa distractie digitala, aplicatia LEGO Builder are instrumente intuitive de apropiere si rotire care ajuta fetele si baietii sa-si vizualizeze modelul pe masura ce-l construiesc.

Jucariile de constructie LEGO Jurassic World 4 ani+ aduc aproape de copii personajele lor preferate de film si televiziune si reprezinta cadouri LEGO atractive cu dinozauri. Sunt special concepute cu caramizi pentru incepatori, astfel incat chiar si constructorii debutanti sa poata crea vehicule, cladiri si multe altele cu putin ajutor din partea unui frate mai mare sau unui adult.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală