Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Ideas: Camera Foto Polaroid OneStep SX-70 (21345)

Jucărie
328,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208751
  • Livrare la domiciliu
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Ideas: Camera Foto Polaroid OneStep SX-70 (21345) - descriere

Model de camera foto Polaroid vintage pentru o constructie creativa

Concentreaza-te si recreeaza un model clasic. Acest set LEGO de colectie pentru adulti, care include o replica realista din caramizi a Camerei foto Polaroid OneStep SX-70 (21345), reprezinta cadoul ideal pentru fotografi si pasionatii de camere foto.
Bucura-te de momente de calitate in care surprinzi detalii reprezentative precum vizorul, spectrul de culoare si cadranul de compensare a expunerii si adauga stickere cu grafica autentica. Construieste un pachet Time-Zero Supercolor SX-70 Land Film care contine 3 „fotografii”, intre care una cu fondatorul Polaroid Edwin H. Land. Alege o fotografie, incarc-o in camera, apasa obturatorul rosu si fotografia este scoasa, la fel ca in cazul unei camere reale.
Gasesti instructiuni in cutie si in aplicatia LEGO Builder care te vor ghida de-a lungul fiecarei etape a acestei experiente de constructie creative si de atentie constienta. Acest model LEGO Ideas face parte dintr-o colectie atent creata de seturi LEGO de calitate superioara pentru adulti. Oricare ti-ar fi pasiunea, exista un proiect de constructie si pentru tine.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală