Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Friends: Refugiu pentru animale de ferma (42617)

Jucărie
201,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208778
  • Livrare la domiciliu
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Friends: Refugiu pentru animale de ferma (42617) - descriere

Jucarie pe tema fermei cu personaje LEGO Friends

Joaca creativa inseamna multa distractie cu setul LEGO Friends Refugiu pentru animale de ferma (42617), conceput pentru fete, baieti si copii de 6 ani+. Copiii pot crea propriile povesti pe cand recolteaza legume, prepara jeleuri din capsuni si ingrijesc animalele. Setul include 3 figurine pentru a stimula joaca pe tema prieteniei, plus o capra, o vaca, o gaina si 2 pui. Cladirea fermei se deschide pentru a dezvalui zone separate pentru figurinele animal.
Acest set include o ferma construibila, un tractor si o moara de vant. Moara de vant are o functie distractiva prin care borcanele goale intra in masinarie si ies borcane pline cu jeleuri. Accesoriile includ morcovi, capsuni, borcane, o furca, o perie, o lopata, oua, capite de fan si o lanterna. Kitul de constructie este un cadou grozav cu o ocazie speciala pentru copiii care adora joaca pe roluri.
Acest set cu animale de ferma este insotit de aplicatia LEGO Builder pentru a-i ghida pe copii intr-o aventura de constructie intuitiva, pe parcursul careia vor putea sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală