Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Friends Camion de reciclare (41712)

Jucărie
77,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200195135
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    01.06.2022
  • verified_userVârsta recomandată
    TBA
  • Garanție
    fără

LEGO Friends Camion de reciclare (41712) - descriere

Cauți o jucărie amuzantă pentru un copil de 6 ani sau mai mare care e preocupat de mediul înconjurător? Camionul de reciclare (41712) este alegerea potrivită. Copiii patrulează pe plajă alături de LEGO® Friends Emma și River, strângând gunoiul ca să mențină fauna sălbatică în siguranță. Setul de gestionare a deșeurilor conține 3 pubele pentru sortarea materialelor reciclabile în hârtie, resturi menajere și sticlă. Include și accesorii grozave care însuflețesc joaca, cum ar fi o lopată și un clește de apucat gunoiul. Camionul pentru gunoi e echipat cu un braț mobil, de care copiii să atașeze pubelele, al căror conținut să-l verse în containere.

Adaugă construcției un stimul digital
Acest cadou grozav oferă copiilor cea mai bună șansă pentru o construcție reușită. Nu numai că include un ghid ilustrat pas cu pas, dar are și instrucțiuni de construcție digitale interactive. Disponibile în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone și tabletă, instrucțiunile folosesc instrumente intuitive de apropiere și rotire, care permit copiilor să-și vizualizeze modelul pe măsură ce-l construiesc.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală