Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO DREAMZzz: Zoey si Pisica-Bufnitazian (71476)

Jucărie
188,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208820
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO DREAMZzz: Zoey si Pisica-Bufnitazian (71476) - descriere

Inspira micii visatori cu o figurina pisica

Dezlantuie imaginatia copiilor cu setul de constructie LEGO DREAMZzz Zoey si pisica-bufnita Zian (71476). Inspirat de captivantul serial TV, aceasta jucarie le ofera ocazia copiilor de 9 ani si mai mari sa calatoreasca in lumea viselor pentru a o ajuta pe figurina eroina Zoey sa-l salveze pe Zian de ticalosul Vanator al Noptii.
Acest set contine instructiuni de constructie bazate pe poveste si 2 moduri de constructie, astfel incat copiii sa se lase absorbiti de aventurile din lumea viselor si sa se bucure indoit de momentele de joaca. Imaginatia lor va prinde aripi pe masura ce-l construiesc pe Zian sub forma unei pisici-bufnite, cu aripi pentru a zbura de creaturile de cosmar, sau sub forma unei pisici-paun cu o coada splendida pentru a se lupta cu ele.
Actiunea prinde viata cu ajutorul a 3 minifigurine: Zoey, Cooper si Vanatorul Noptii, plus minionii lui Sneak si Snivel, cu accesorii cool precum arcul cu sageti al lui Zoey si motocicleta zburatoare a lui Cooper, aceasta jucarie fantastica incurajeaza copiii sa recreeze scenele lor favorite si sa viseze unele noi timp de multe ore de joaca fantezista si palpitanta.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală