Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Creator: Animale salbatice din safari (31150)

Jucărie
253,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208759
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Creator: Animale salbatice din safari (31150) - descriere

Set de constructie 3 in 1 LEGO Creator Animale salbatice din safari

Fetele si baietii de 9 ani+ pornesc intr-un formidabil safari cu setul de constructie LEGO Creator Animale salbatice din safari (31150). Copiii se pot bucura de joaca fantezista cu aceste animale de jucarie, care includ o girafa cu picioarele, gatul lung, coada si urechile articulate, care sta langa un copac mic din caramizi si un flamingo. Toate cele 3 modele reprezinta obiecte atractive pentru etalat odata ce joaca s-a incheiat.
Acest set LEGO ofera copiilor o multitudine de posibilitati de joaca, incluzand 3 animale diferite pe care cei mici sa le construiasca cu aceleasi caramizi. Pot construi o girafa articulata cu un copac si un flamingo, pe care le pot reconstrui in 2 gazele articulate, mama si pui, plus 2 tufisuri, sau intr-un leu cu un copac si un fluture.
Jucariile LEGO Creator 3 in 1 sunt cadouri grozave pentru copii, oferind 3 modele diferite de creat in fiecare cutie. Copiii vor fi incantati sa le construiasca si sa le reconstruiasca iar si iar. Seturile 3 in 1 ofera o gama de modele care raspunde celor mai mari pasiuni ale celor mici, incluzand vehiculele super rapide, animalele uimitoare si scenele urbane detaliate.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală