Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Classic: Planete creative (11037)

Jucărie
106,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208743
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Classic: Planete creative (11037) - descriere

Construieste-ti propriul sistem solar si jucarii spatiale LEGO

Jucaria LEGO Classic Planete creative (11037) ii lanseaza pe micii astronauti si astronomi de 5 ani+ intr-o calatorie a explorarii creative. Kitul cu modele usor de construit, precum un sistem solar, un astronaut si o naveta spatiala, este ideal pentru copiii care doresc sa construiasca, sa se joace si sa ajunga cu indrazneala acolo unde niciun constructor LEGO n-a mai ajuns vreodata!
Copiii asambleaza caramizile colorate pentru a construi o racheta, un extraterestru, un astronaut si un minisistem solar care include soarele si planetele Marte, Pamant si Saturn cu inelele sale. Modelele spatiale pot fi personalizate prin utilizarea variantelor de culori, forme, ochi, expresii, iar un suport permite rotirea lor. Setul include chiar si caramizi fotoluminescente pentru vizibilitate pe intuneric. Creativitatea cosmica nu se opreste datorita sugestiilor pentru constructii alternative, intre care un sistem solar complet, din 8 planete. Ghidurile si functiile digitale sunt disponibile in aplicatia LEGO Builder.
Jucariile LEGO Classic sunt pline de idei si inspiratie si dau ocazia parintilor sa se distreze construind alaturi de copiii lor si sa fie martori la etapele acestora de dezvoltare.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală