Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City: Urmarire cu masina de politie si masina puternica (60415)

Jucărie
65,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208800
  • Livrare la domiciliu
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO City: Urmarire cu masina de politie si masina puternica (60415) - descriere

Set de joc LEGO City cu masina pentru actiune distractiva cu urmarirea infractorilor de catre politie!

Dezlantuie distractia si entuziasmul actiunii la mare viteza cu acest set cu masina de politie de jucarie pentru copii de 6 ani si mai mari. Setul LEGO City Urmarire cu masina de politie si masina puternica (60415) pentru fete si baieti contine o masina grozava de interventie a politiei si un vehicul pentru evadare, plus minifigurine politist si infractoare, pentru joaca pe roluri si povesti atractive.
Acest set de constructie cu jucarie include un ghid de constructie ilustrat, usor de urmat, si instructiuni digitale detaliate in aplicatia LEGO Builder. Porneste impreuna cu constructor intr-o aventura distractiva cu acest asistent intuitiv pe parcursul constructiei. in aplicatie, copiii pot vizualiza modelele in 3D pe masura ce le construiesc. De asemenea, aplicatia le permite sa-si monitorizeze progresul constructiei si sa exploreze si sa salveze seturi virtuale.
Orasul tau, fara limite! Seturile LEGO City sunt un cadou perfect pentru orice copil care adora joaca fantezista. Structurile pline de dotari, vehiculele realiste si personajele inspiratoare permit copiilor sa exploreze lumea din jurul lor prin povesti si scenarii ce descriu viata intr-un mod distractiv si captivant.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală