Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City: Masina de curse si camion transportator de masini (60406)

Jucărie
102,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208794
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO City: Masina de curse si camion transportator de masini (60406) - descriere

Set de joc cu transportator de vehicule pentru copii

Accelereaza entuziasmul jucatorilor cu setul LEGO City Masina de curse si camion transportator de masini (60406), cadoul perfect care alimenteaza pasiunea copiilor pentru masini si camioane de jucarie. Conceput pentru copii de 6 ani si mai mari, setul include un camion de curse cu o rampa de incarcare functionala si o masina de curse cool, cu suspensie coborata si aparatoare largi. Setul mai include si minifigurinele pilot de curse si sofer de camion pentru povesti si aventuri interpretate pe roluri.
Setul Masina de curse si camion transportator de masini include un ghid de constructie tiparit, usor de urmat, si instructiuni 3D detaliate in aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele pentru a le vizualiza din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Copiii cresc inconjurati de vehicule si masini uimitoare, iar cu seturile de constructie LEGO City Vehicule grozave, ei pot explora indeaproape modele realiste si personaje distractive care inspira joaca imaginativa fara restrictii.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală