Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City Elicopter de pompieri (60318)

Jucărie
31,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200201275
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    31.12.2022
  • Garanție
    fără

LEGO City Elicopter de pompieri (60318) - descriere

Prezintă copiilor mai mici lumea pasionantă din LEGO® City cu setul de joc LEGO City Elicopter de pompieri (60318), având o jucărie elicopter cu un compartiment de depozitare și rotoare ce se învârt, plus minifigurinele pompier și vânzător de hotdog. Adaugă tomberonul, flăcările LEGO și hotdogul ars, pentru ore întregi de joacă fantezistă.

Instrucțiuni de construcție tipărite și digitale
Acest set 4+ include un ghid de construcție ilustrat tipărit și un element LEGO Cărămidă pentru începători - o bază pre-formată de la care se poate începe construcția elicopterului. În plus, copiii primesc un ghid digital interactiv care le permite să mărească, să rotească și să vizualizeze modelul finalizat din toate unghiurile, pe măsură ce construiesc. Este disponibil în aplicația gratuită LEGO Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete.

Elicopter de pompieri

Explorarea lumii prin joacă
Seturile de joc LEGO City includ clădiri bogate în dotări, vehicule realiste și personaje distractive care stimulează joaca pe roluri fantezistă, fără limite, bazată de eroi cotidieni și evenimente din viața reală.

Din oferta noastră promoțională săptămânală