Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City: Ambulanta de urgenta si practicant de snow (60403)

Jucărie
68,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208791
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO City: Ambulanta de urgenta si practicant de snow (60403) - descriere

Set de constructie cu vehicul de urgenta

Alatura-te micului tau constructor pentru momente distractive de calitate cu setul LEGO City Ambulanta de urgenta si practicant de snow-boarding (60403), care contine o ambulanta cu anvelope robuste pentru salvari off-road. Acest set atractiv include o miniscena cu un parc de skateboard acoperit de zapada, precum si minifigurine practicant de snow-boarding si paramedic pentru povestiri fanteziste.
Acest set de joaca cu vehicul de salvare usor de construit include un element LEGO Caramida pentru incepatori, un ghid ilustrat si instructiuni 3D in aplicatia LEGO Builder, prietenul digital din timpul constructiei, cu instrumente intuitive care permit copiilor sa apropie, sa roteasca si sa vizualizeze modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Orasul tau, fara limite! Seturile LEGO City contin vehicule cool, structuri realiste si personaje distractive care inspira joaca pe roluri fantezista, neingradita, bazata pe evenimente din viata reala. Combina acest set cu vehicul de urgenta cu altele (vandute separat) din gama LEGO City pentru o multitudine de posibilitati de joaca.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală