Stimați clienți, momentan, serviciul telefonic nu este disponibil din cauza unor probleme tehnice. Ne puteți contacta prin email sau messenger.

Multumim pentru intalegere!

Listă de dorințe

Xbox Series X 1TB + Forza Horizon 5 + Star Wars Jedi Survivor

Xbox Series
2 941,90 Lei
Preț Final
 • Produs ID
  200204476
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  28.04.2023
 • Garanție oficială Microsoft
  2 ani

Xbox Series X 1TB + Forza Horizon 5 + Star Wars Jedi Survivor - descriere

Cu Xbox Series X, începe a patra generație a consolelor Microsoft, care a stabilit un nou nivel în ceea ce privește puterea, viteza și compatibilitatea. Înarmat cu AMD Zen 2 și arhitectura GPU RDNA 2, stocare SSD și un sistem nou de operare, seria X este cea mai puternică și cea mai rapidă consolă Xbox de până acum.

În conformitate cu noile trenduri, Xbox Series X suportă hardware accelerated raytracing, capabil să randeze mai multe lumini, umbre și reflexii, mai realiste decât oricând. Consola este concepută pentru a rula jocuri în rezoluție 4K la 60 fps, în unele cazuri chiar și 120 fps, astfel chiar și cele mai intense jocuri competitive (eSport) pot rula la viteză maximă. Dezvoltat de Microsoft, Xbox Velocity Architecture combină componentele hardware rapide și optimizarea software-ului, ca jocurile să poată rula la fps-urile optime, și ca timpurile de descărcare să fie cât se poate de minime.

Controllerul Xbox Series X, care este compatibil și cu consolele Xbox One, a primit o siluetă mai fină, dar din punct de vedere funcțional este practic neschimbat. Controllerul se așază și mai comfortabil în mână, iar bumperele texturate și triggerele oferă un grip mai ferm. Butonul Share de pe controller vă oferă opțiunea de a împărtăși cele mai memorabile momente. Cu un sistem wireless actualizat, jocurile sunt mai receptive, iar datorită conexiunii Bluetooth încorporate, acesta poate fi conectat la orice dispozitiv cu Windows 10 sau mai nou, sau chiar și la telefonul mobil.

Xbox Series X oferă o compatibilitate de neegalat cu toate jocurile Xbox One (care nu necesită Kinect), de asemenea cu toate titlurile Xbox 360 compatibile cu versiunile anterioare Xbox originale, astfel încât să vă puteți juca patru generații de jocuri pe o singură consolă!

FORZA HORIZON 5 RALLY ADVENTURE a sosit! Conduce mașini monstruoase proiectate special pentru raliu și cucerește Sierra Nueva! Urcă-te la volanul a 10 mașini noi și experimentează cum este să conduci prin nori uriași de praf și fum, și drumuri nisipoase nămoloase. Explorează cratere imense, drumuri abandonate și o pădure de palmieri complet uimitoare. Favorita pasionaților auto, seria Forza Horizon, s-a întors pentru a cincea ediție după trei ani. Forza Horizon 5 te așteaptă într-o locație nou-nouță, cu mai multe posibilități decât oricând. De data aceasta, vei putea explora peisajele pitorești ale Mexicului în aventura unică Horizon.

Suprafața jocului Forza Horizon 5 este mai mare și mai variată decât a oricărui joc anterior Forza Horizon. Pe noua hartă te așteaptă unsprezece medii complet diferite, care sunt afectate în anumite privințe de schimbarea anotimpurilor. Descoperă orașele mici din Mexic, deșertul sterp, superba pădure tropicală, vârfurile muntoase înzăpezite sau lumea vulcanică activă.

Acest joc te așteaptă cu moduri de joc și oportunități noi. Un exemplu în acest sens este modul de expediție bazat pe explorare, unde poți găsi locuri și comori ascunse. Întâlnește personaje noi ale căror vieți le poți influența în noul mod Horizon Story. De asemenea, este mai ușor să te alături altor jucători în căutarea a noi provocări, în modul Horizon Open, iar Horizon Arcade oferă cele mai sălbatice provocări și mini-games!

Dar asta nu este tot: Spre la Event Lab! Aici poți creea moduri de joc după propriul gust. Acum este posibil să construiești o pistă după propriile reguli! Concurează cu sute de mașini cu detalii incredibile, inclusiv Mercedes-AMG Project ONE, prezent în joc pentru prima dată în istorie.

Forza Horizon 5 este genul de joc care profită la maxim de capacitățile noii generații de console Xbox. Cu tehnicile de iluminare HDR, fotogrammetrie 3D și o putere hardware mai mare, dezvoltatorii au creat peisaje incredibil de realiste, în detaliu; până și țepii cactușilor pot fi văzuți de aproape.

Această bogăție de opțiuni și conținut este combinată cu cea mai profundă experiență Forza Horizon de până acum. Noi elemente de personalizare au fost adăugate la Forza Horizon 5, cum ar fi 100 de jante noi, kituri de caroserie, roți, opțiuni de vopsea și mii de reglaje care îmbunătățesc performanța. De asemenea, îți poți personaliza propriul personaj și mai în detaliu, cu fețe, coafuri și haine noi.

Experiența perfectă Forza Horizon te așteaptă în Mexic!Star Wars Jedi: Survivor

Povestea lui Cal Kestis continuă în Star Wars Jedi: Survivor, un joc intergalactic de acțiune și aventură, dezvoltat de Respawn Entertainment și Lucasfilm Games. Amplasat la cinci ani după evenimentele din Star Wars Jedi: Fallen Order, acest nou joc urmărește lupta din ce în ce mai disperată a lui Cal în timp ce galaxia se afundă într-un întuneric din ce în ce mai adânc. Urmărit de Imperiu până la marginea galaxiei, Cal se confruntă cu amenințări atât familiare, cât și noi. Fiind unul dintre ultimii Jedi supraviețuitori, Cal este forțat să lupte pentru libertate în cele mai întunecate ore ale galaxiei - dar până unde va merge, oare, pentru a se proteja pe sine, echipa sa și Ordinul Jedi?

Protagonistul pe care l-am întâlnit în prima parte nu mai este un Padawan, ci s-a maturizat într-un puternic Cavaler Jedi. Cu greutatea amintirilor și așteptărilor Ordinului Jedi pe umerii lui, lupta lui împotriva Imperiului a devenit și mai periculoasă. Se apropie vremuri întunecate - înconjurat de inamici familiari și noi, Cal trebuie să decidă ce va face pentru a-i proteja pe cei apropiați.

 

În joc, sistemul de luptă cinematografic și captivant revine cu noi abilități și noi stiluri de luptă cu sabia laser. Folosește aceste noi abilități și arme în mod creativ pentru a învinge adversarii și mai variați, și pentru a le exploata slăbiciunile. Pe lângă luptă, trebuie să descoperi și noi mistere care îți vor ieși în cale.

Explorează noi planete și fronturi familiare ale galaxiei Star Wars, fiecare cu medii, provocări și inamici unici. Devino stăpânul noilor abilități și echipamente care te vor ajuta atât în ​​luptă, cât și în explorare. Cu și mai multe secrete de descoperit, jucătorii se pot aștepta la și mai multe recompense.

- Un joc de acțiune-aventura, continuarea Star Wars Jedi: Fallen Order

- Urmărește-l pe protagonist, Cal Kestis, în lupta sa din ce în ce mai grea împotriva Imperiului!

- Și mai multe planete, cu suprafețe și mai mari, gata de exlorat

- Sistem de luptă captivant, cu abilități și opțiuni noi

- Echipament nou, puzzle-uri de rezolvat și tone de recompense secrete în fiecare locație

- O aventură la scară largă pentru un singur jucător, cu împrejurimi fascinante

Specificații

Specificații
Unitate optică4K UHD Blu-Ray Drive
Tipul unității opticeUltra HD Blu-Ray
Tip unitate stocareSSD
Sistem audioDolby Digital 5.1, DTS 5.1, Dolby TrueHD Atmos 7.1 L-PCM
Transmisie video4K @ 60 FPS, 120 FPS, 8K HDR
GPU12 TFLOP, 52 CU @1,825 GHz, RDNA 2 GPU
Funcții și specificații
Numărul de controllere1
Abonament cadouNu
Conectare
Port EthernetDa
Wi-FiWi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-FiDa
USB A port3buc
Ieșire HDMIDa
Tip
Greutate4.5 kg
Dimensiuni15,1 x 15,1 x 30,1 cm
Capacitate stocare1TB

Din oferta noastră promoțională săptămânală