Listă de dorințe

Rise of the Tomb Raider

Xbox 360
109,90 Lei
Preț Final
 • Livrare la domiciliu
  Lipsă stoc
 • Informaţii stoc
  Lipsă stoc
 • Lansare
  13.11.2015
 • verified_userVârsta recomandată
  PEGI 18+

Rise of the Tomb Raider - descriere

Rise of the Tomb Raider

După cele întâmplate pe insula Yamatai – vezi: Tomb Raider (2013) – Lara Croft este dărâmată sufletește, toată lumea o crede nebună, dar ea adânc în inima ei visează la noi aventuri și știe bine că tot ce a văzut și a trăit a fost real. În timp ce caută dovezi, dă din întâmplare peste legenda orașului invizibil Kitezh, care se leagă de marele prinț Vladimir, care a trăit cândva în secolul XIII. Conform legendei, domnitorul a construit un oraș în adâncul tundrei rusești înghețate, care n-a putut fi cucerit nici măcar de cele mai sălbatice și mai tenace oști mongole, dar nu din cauza înghețului, nici datorită vreunei colosale opoziții militare, ci doar pentru că de fiecare dată, chiar înainte ca inamicii să ajungă la ziduri, întreaga așezare se cufundă într-un mod misterios în adâncul lacului – tăinuind astfel toate misterele și comorile sale.

O astfel de legendă e un imbold mai mult decât suficient pentru Lara să pornească la drum, spre inghețatele ținuturi ale Siberiei.  Având în vedere că aventuriera noastră preferată nu are moralul la un nivel foarte ridicat, va fi însoțită de această dată de un partener, Jonah Maiava, pe care l-am cunoscut în episodul anterior și care îi va fi deseori  de un real ajutor. Totuși, pentru a supraviețui, în cursul jocului vom apela mai degrabă la echipamentele Larei și vom descoperi între acestea multe noutăți. Clima neiertătoare ascunde multe pericole, gerul fără sfârșit, avalanșele, vântul puternic, toate îi fac viața grea eroinei noastre, iar fauna Siberiei, urșii uriași, și lupii care atacă în haite, îi creează de asemeni probleme în îndeplinirea misiunilor.

Rise of the Tomb Raider ne arată deci o latură cu totul nouă a francizei, din punctul de vedere al mediului și al atmosferei, dar nu te alarma, nu vom hoinări doar prin zăpadă și ghețuri, deseori vom coborî în cavouri întunecate și în labirinte adânci, în căutarea de noi urme. Din punctul de vedere al gameplay-ului, cea mai nouă aventură a Larei Craft, a suferit bineînțeles mult mai puține transformări, astfel, cel mai mare accent se va pune și de această dată pe povestire, pe puzzle-uri și pe acțiune. Eroina noastră - când nu luptă cu misterioasa armată de mercenari – rezolvă puzzle-uri de îndemânare și de logică variate, se cațără pe stânci de mii de ani, sau evită capcanele puse de civilizația antică.

Puzzle-urile primesc un rol mai mare ca oricând în acest joc, dar revine din episodul anterior și sistemul de craft, colectarea și de asemeni, Lara Croft are acum la dispoziție posibilități mult mai variate de a-și înfrunta inamicii, astfel se poate furișa, sau le poate pune capcane. Bineînțeles nu vor lipsi nici din Rise of the Tomb Raider obișnuitele scene QTE, dar ne vom confrunta și cu noutăți ca dinamica zi-noapte, iar mulțumită acesteia ne vor aștepta experiențe mai variate ca oricând, în timp ce explorăm exact construitele nivele.

 • Lara Croft pornește într-o nouă aventură, pe urmele unui oraș construit în secolul XIII, dispărut într-un mod misterios, cu toate secretele și comorile sale!
 • În ținuturile înghețate ale Siberiei va trebui să înfrunți nu doar inamicii periculoși și tonele de puzzle-uri, ci de asemeni animalele sălbatice și forțele naturii!
 • Te așteaptă un gameplay în tradiția episodului anterior, alături de nenumărate noutăți!

Din oferta noastră promoțională săptămânală