Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Technic: Buldozer de mare capacitate (42163)

Jucărie
35,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208763
  • Livrare la domiciliu
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Technic: Buldozer de mare capacitate (42163) - descriere

Jucarie de constructie reprezentand un buldozer

Ofera un cadou micilor pasionati de vehicule cu setul LEGO Technic Buldozer de mare capacitate (42163) pentru copii de 7 ani+ care adora jucariile de constructie. Inspirat de buldozerele reale, modelul in nuante de galben capteaza imaginatia noilor constructori Technic, incurajand fetele si baietii sa dezvolte noi abilitati de constructie. Detaliile autentice includ senilele si lama, pe care copiii o pot ridica si cobori folosind elementul din partea de sus a buldozerului. Acest set este o idee grozava de cadou pentru copiii care adora vehiculele.
Seturile de constructie LEGO Technic contin detalii realiste care-i introduc pe micii constructori LEGO in lumea ingineriei intr-un mod accesibil. Ofera copiilor o aventura de constructie distractiva cu aplicatia LEGO Builder, care le permite sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală