Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO® Star Wars™ Pachet de luptă Snowtrooper (75320)

Jucărie
81,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200199413
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    31.12.2021
  • verified_userVârsta recomandată
    TBA
  • Garanție
    fără

LEGO® Star Wars™ Pachet de luptă Snowtrooper (75320) - descriere

Oferă micilor fani posibilitatea de a-și construi propria armată și de a recrea acțiunea din Războiul Stelelor: Imperiul contraatacă cu Pachetul de lupte Snowtrooper (75320). Constă din 4 minifigurine LEGO® având arme variate cu explozor, o motocicletă de viteză Imperială Hoth construibilă, explozor greu E-Web automat cu lansator de piroane și tranșee de zăpadă cu muniție suplimentară. Această jucărie de construcție este un mic cadou sau o recompensă formidabilă pentru copiii creativi de 6 ani și mai mari, pentru a le mări colecția de Soldați ai zăpezii și pentru a adăuga noi posibilități de joacă la celelalte seturi LEGO Star Wars™. Instrumente digitale de construcție
Acest set include instrucțiuni de construcție pas cu pas. Și vezi instrucțiunile digitale din aplicația LEGO Instrucțiuni de construcție, cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire pentru a îmbunătăți experiența.

Distracție creativă
LEGO Group creează versiuni din cărămizi ale navelor stelare, vehiculelor, locațiilor și personajelor emblematice din Războiul stelelor, de peste două decenii. Există o gamă largă de modele construibile pentru joacă și expunere, care vor entuziasma fanii de toate vârstele.

Din oferta noastră promoțională săptămânală