Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO® NINJAGO® Dragonul legendar al lui Lloyd (71766)

Jucărie
258,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200197239
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    31.12.2021
  • Garanție
    fără

LEGO® NINJAGO® Dragonul legendar al lui Lloyd (71766) - descriere

Setul de joc de luptă LEGO® NINJAGO® Dragonul legendar al lui Lloyd (71766) are tot ce le trebuie fanilor de 8+ ani pentru a se bucura de ore întregi de joacă creativă. De asemenea, copiii pot perfecționa jucăria dragon poziționabil cu o șa și aripi mai mari de atac care se mișcă înainte și înapoi.

Un set de construcție premium pentru a uimi prietenii
Setul de construcție include 4 minifigurine: Lloyd cu o sabie, care poate fi echipat cu o glugă; Nya cu o suliță; Zburătorul viperă cu un propulsor cu reacție și sabie; și Dinamita Piton cu un baton de dinamită și trăgătorul lui balistă. Nou din ianuarie 2022 - după ce copiii înfrâng inamicii luptătorilor ninja și finalizează misiunea, sunt răsplătiți cu un banner de colecție.

Seturi de construcție pentru a impulsiona pasiunea fanilor ninja
Jucăriile NINJAGO despart copiii de ecrane și îi duc într-o lume fascinantă a acțiunii fantastice. Aici pot face echipă cu eroii lor ninja curajoși pentru a lupta împotriva forțelor răului, cuo colecție vastă de seturi de construcție ce includ roboți, dragoni și temple.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală