Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO Minecraft Sanctuarul Animalelor (21253)

Jucărie
76,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208746
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Minecraft Sanctuarul Animalelor (21253) - descriere

Jucarie de actiune gaming cu animale si o figurina Minecraft Efe

Setul LEGO Minecraft Refugiul de animale (21253) este o idee de cadou adaptabil pentru gameri si copii. Include 6 animale Minecraft de care fetele si baietii de 7 ani+ sa aiba grija, precum si prima aparitie a personajului LEGO Minecraft Efe pentru joaca pe roluri inspirata din universul de gaming.
Acest set cu biom de campie si animale contine 3 zone: un spatiu de joaca ingradit, cu o poarta si o camera in care este depozitat un cufar plin cu hrana pentru animale, incluzand un os, un morcov si grau; o zona de picnic cu o masa sub un copac; si un covor pe care animalele istovite sa se odihneasca. Pe langa Efe, ingrijitorul animalelor, setul include si pui de mobi, intre care o pisica, o oaie magenta, un lup, un iepure, o vaca... si chiar si un pui de zombi Minecraft. Acest set de constructie LEGO Minecraft este o idee de cadou inspirat de jocul video pentru copii si iubitorii de animale. incurajeaza joaca pe roluri independenta si se combina usor cu alte jucarii LEGO Minecraft (vandute separat). Pentru si mai multa distractie digitala, aplicatia LEGO Builder permite constructorilor sa apropie si sa roteasca modelele in 3D si sa-si monitorizeze progresul.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală