Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City: Elicopter de salvare de urgenta (60405)

Jucărie
66,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208793
  • Livrare la domiciliu
    Disponibil in depozit extern
  • Informaţii stoc
    Disponibil in depozit extern
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO City: Elicopter de salvare de urgenta (60405) - descriere

Set de joc cu elicopter de salvare

Adu-i o bucurie eroului tau cotidian cu setul LEGO City Elicopter de salvare de urgenta (60405). Conceput pentru copii de 6 ani si mai mari, acest set include un elicopter cu un cockpit cool, rotoare care se invart, un compartiment pentru incarcatura care se deschide si un vinci functional. Nu trebuie decat sa adaugi minifigurinele excursionist, pilot si salvator, facla de semnalizare si un strop de imaginatie si multe ore de joaca plina de actiune sunt garantate.
Du-ti copilul intr-o aventura de constructie a unei jucarii cu aplicatia LEGO Builder. in aplicatie, copiii pot explora si salva seturi, isi pot monitoriza progresul constructiei si pot apropia si roti modelele pentru a le vizualiza din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Seturile de joaca LEGO City contin vehicule realiste, structuri detaliate si personaje inspiratoare pentru joaca fantezista fara limite. Combina acest set distractiv cu altele (vandute separat) din gama LEGO City Vehicule grozave pentru aventuri si mai palpitante.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală