Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
( Miercuri: 10:00-17:00, Joi: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO City: Elicopter de pompieri (60411)

Jucărie
34,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208796
  • Livrare la domiciliu
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO City: Elicopter de pompieri (60411) - descriere

Set de joaca cu elicopter de pompieri si pilot-pompier

Trimite imaginatia copiilor spre cer cu jucaria LEGO City Elicopter de pompieri (60411) pentru copii de 5 ani si mai mari. Setul include 2 lansatoare de elemente apa LEGO, rotoare mobile si o cabina grozava pentru minifigurina pilot-pompier. Ofera-i eroului tau cotidian o lume de aventuri cu multa actiune de lupta cu flacarile cu acest set de joc distractiv.
Du copiii intr-o calatorie de constructie captivanta cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, acestia pot explora si salva seturi de joaca, isi pot monitoriza progresul constructiei si pot apropia si roti modelele pentru a le vizualiza din toate unghiurile pe masura ce le construiesc.
Seturile de constructie LEGO City contin vehicule realiste, cladiri cu multe dotari si personaje inspiratoare pentru joaca imaginativa fara limite. Copiii pot adauga acest elicopter de pompieri de jucarie la altele (vandute separat) din gama LEGO City pentru aventuri si mai palpitante.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, sigla LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală