Stimați clienți, serviciul telefonic este disponibil in zilele lucratoare:
(Marti : 10:00-17:00, Miercuri: 10:00-17:00, Vineri: 10:00-17:00)

Listă de dorințe

LEGO® Calendar de Crăciun 2022 (41706)

Jucărie
110,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200197235
  • Livrare la domiciliu
    Lipsă stoc
  • Informaţii stoc
    Lipsă stoc
  • Lansare
    31.12.2021
  • Garanție
    fără

LEGO® Calendar de Crăciun 2022 (41706) - descriere

Pornește numărătoarea inversă până la Crăciun cu acest cadou special Calendar de Crăciun LEGO® Friends (41706). În spatele fiecărei ușițe se află o minipăpușă, o micropăpușă sau o miniconstrucție, ca un cadou zilnic care aduce magia sărbătorilor.

În fiecare zi, copiii de 6+ ani descoperă un nou cadou care, împreună cu toate celelalte, creează o scenă încântătoare în care Olivia vizitează un târg de Crăciun alături de familia ei. Aici se pot bucura de multe activități distractive, precum construitul unui om de zăpadă, patinatul sau cântatul la karaoke. Există și tarabe unde se vând preparate delicioase de sărbători și una unde Olivia poate construi o rachetă de jucărie pentru a o oferi cadou de Crăciun. Înainte de a face fotografii cu Moș Crăciun, personajele îl hrănesc pe renul acestuia cu niște fân.

Cadouri de advent care durează mai mult decât o zi
Acest Calendar aduce mai mult decât emoțiile așteptării Crăciunului, oferind o experiență reală de construcție și joacă, pe care să o savurezi iar și iar. Roata norocului se învârte, personajele pot doborî cutii de conserve cu lansatorul de piroane, iar sania lui Moș Crăciun se atașează la ren.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Trebuie să ai minimum 18 ani ca să faci cumpărături online. LEGO, sigla LEGO, Minifigurina, DUPLO, LEGENDELE DIN CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale și drepturi de autor ale LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. Toate drepturile rezervate. Dacă accesezi acest site înseamnă că accepți condițiile de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală